Cliënten van zorginstellingen bezoeken Jumpin’ de Weel

Persbericht

Cliënten van zorginstellingen bezoeken Jumpin’ de Weel

Jumpin’de Weel streeft er naar het evenement voor een breed publiek toegankelijk maken.

Vorig jaar heeft de organisatie voor het eerst cliënten van diverse zorginstellingen uitgenodigd om van de paardensport te komen genieten. Dat bleek in goede aarde te vallen en dit jaar hebben zich maar liefst 57 personen aangemeld vanuit Stichting de Zonnebloem, Het Gors, SVRZ Heinkenszand en Ter Weel.

Donderdag 30 juli worden de genodigden ontvangen op het vip-terras voor een geheel verzorgde middag met een hapje (ijs en poffertjes) en een drankje. De tent is rolstoel toegankelijk en er is een invalide toilet aanwezig.

Het gaat om cliënten en zorgvragers die zelfstandig niet in de gelegenheid zijn om het evenement te bezoeken. De instelling zorgt voor transport en begeleiding en Jumpin’de Weel zorgt voor een goede ontvangst en de verzorging van de inwendige mens.

Deze middag staat er een flinke springrubriek op het programma. 100 ruiters en amazones hebben zich ingeschreven voor een Inloopproef Nationaal 1.30m. Van donderdag tot en met zondag zal er gestreden worden om de grote prijzen binnen te halen. De deelnemers zullen hun best doen om op deze eerste dag hun visitekaartje achter te laten dus dat beloofd een mooie middag te worden.

Einde persbericht