FNV Jong bezoekt leukste vakantiebanen: Avonturenpark Fun Forest

FNV Jong bezoekt leukste vakantiebanen: Avonturenpark Fun Forest!

Datum: Donderdag 30 juli 2015 15.30 uur

Locatie: Bosbaanweg 3, 11182 DA Amstelveen

Beeld: Bezoek FNV Jong aan Fun Forest en in gesprek met vakantiewerkgever en jonge vakantiewerkers in een outdoor-park, veel beweging, vrolijke bezoekers en vakantiewerkers, avontuurlijke omgeving

Tijdens de zomerperiode organiseert FNV Jong elk jaar de Vakantiewerkcampagne. We trekken het land in om jongeren te bezoeken op hun vakantiebaan en om te zien wat het vakantiewerk wat ze doen inhoudt. Elk jaar staat er een bepaald thema centraal. Het thema dit jaar is: 'Krijg wat je waard bent!'. FNV Jong houdt ook altijd een vakantiewerkonderzoek om te weten te komen hoe jongeren over vakantiewerk denken. Een deel van de jongeren heeft dit jaar aangegeven dat werken bij een outdoor-park hun meest ideale vakantiebaan is. Daarom komen wij langs bij Fun Forest om te zien hoe het is om als jongere bij de Fun Forest te werken. Fun Forest is een outdoor-park waar jong en oud kan klimmen, klauteren, abseilen en in de breedste zin van het woord avontuurlijk bezig kan zijn!

Bij dit bezoek worden de vakantiekrachten van Fun Forest in het zonnetje gezet, ze komen aan het woord en daarnaast wordt er taart aangeboden aan de vakantiewerkers.

Kom langs op ons feestelijke bezoek aan Fun Forest en eet een hapje taart mee! Dit is het ultieme moment om met jongeren te spreken over hun vakantiewerk en echt een kijkje in de keuken te krijgen bij een vakantiewerkplaats!

Planning:

15.30 uur Aankomst

15.45 uur Presentatie vakantiewerkonderzoek / gesprek werkgever

16.05 uur Kijken bij laatste instructie / persinterviews FNV Jong

16.30 uur Interviews met vakantiewerkers

17.00 uur Taart

17.30 uur Afronden