HelloFresh brengt app uit

Amsterdam - 30 juli 2015 - HelloFresh, de bezorger van maaltijdboxen, heeft vandaag haar app gelanceerd. Het bedrijf wil hiermee haar klanten nog meer ontzorgen en de klanten alles via de app laten beheren.

Voor klanten van HelloFresh maakt de app het op vele vlakken gemakkelijker. Zo kunnen gebruikers van de app bijvoorbeeld gemakkelijk het bezorgschema van hun box aanpassen, maar ook alle recepten opzoeken en raadplegen. De belangrijkste features van de app zijn:

- Honderden recepten raadplegen: de app geeft toegang tot alle recepten van HelloFresh. En elke week komen daar weer nieuwe recepten bij. Gebruikers kunnen zoeken in de recepten op het soort keuken en ingredienten en de recepten beoordelen en opmerkingen en suggesties over de recepten delen.

- Gemakkelijker koken: stap voor stap kunnen gebruikers met behulp van foto's en instructies de maaltijden via het scherm van hun iPhone of iPad bereiden.

- Digitale kookwekker: kooktijden worden bijgehouden met een digitale kookwekker, die bovendien geintegreerd is met de Apple Watch.

- Voedingswaarden bijhouden: de voedingswaarden van de maaltijden kunnen automatisch worden gedeeld met de gezondheid app van Apple.

- Eenvoudig beheren van het account: klanten van HelloFresh kunnen wekelijks hun box uitkiezen en wijzigen, de favoriete bezorgdata en -tijden aangeven en de persoonlijke gegevens aanpassen.

Ook mensen die geen klant zijn van HelloFresh kunnen de app downloaden en hebben toegang tot de recepten. HelloFresh is tot nu toe de enige aanbieder van maaltijdboxen die ook een app heeft. De HelloFresh-app is beschikbaar voor iOS en kan worden gedownload in de App Store. Er wordt op dit moment nog gewerkt aan een versie voor Android.

De ontwikkeling van de app komt voort uit de visie van HelloFresh, waarbij de klant centraal staat. "Met de app reiken we onze klanten eigenlijk een afstandsbediening aan voor het avondeten. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om maaltijden te bestellen en te koken. Zorgelozer kan eigenlijk niet!" zegt Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh in Nederland en Belgie.

Hier kan de app gedownload worden: https://itunes.apple.com/nl/app/hellofresh/id970107419

Over HelloFresh

HelloFresh is in 2011 in Nederland gestart door Maartje Frederiks. Het bedrijf biedt een flexibel lidmaatschap waarmee klanten wekelijks een box met gezonde recepten en alle bijbehorende verse ingredienten thuisbezorgd krijgen. Sinds januari 2015 levert het bedrijf ook maaltijdboxen aan Vlaamse en Brusselse huishoudens.