Veiligheidsmonitor


06-08-2015 Ruim 6200 inwoners in Noord-Holland-Noord zijn uitgenodigd voor de Veiligheidsmonitor. Dit is een onderzoek over ervaringen met criminaliteit, veiligheid en slachtofferschap.

Vragenlijst

Bent u de afgelopen 12 maanden slachtoffer geweest van een misdrijf? Hoe tevreden bent u over het contact met de gemeente en de politie? Mijn gemeente betrekt de buurt bij de aanpak van leefbaarheid en veiligheid in de buurt. Deze vragen en stellingen komen voor in de Veiligheidsmonitor 2015.
In de brief van I&O research worden inwoners uitgenodigd om de vragenlijst in te vullen.

Uw mening telt...

De monitor is een onderzoek naar uw ervaringen rondom criminaliteit, veiligheid, buurtoverlast en het optreden van gemeente en politie. Door uw mening te geven, helpt u de gemeente om de veiligheid en leefbaarheid te verbeteren.

Uitkomsten en betrouwbaarheid

De gemeente gebruikt de uitkomsten bij het aanpassen of verbeteren van haar veiligheidsbeleid. Voor de betrouwbaarheid van het onderzoek is het van belang dat zoveel mogelijk burgers die benaderd worden, meedoen aan het onderzoek. Let daarom goed op uw brievenbus.

Deelname

Het onderzoek wordt zowel landelijk als gemeentelijk gehouden. In de regio Noord-Holland-Noord gaat het om 12 gemeenten. Het gemeentelijk onderzoek begint op 6 augustus en loopt tot 30 november. Deelname aan het onderzoek kan via internet of schriftelijk. De resultaten worden in maart 2016
verwacht.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op www.veiligheidsmonitor.nl
06-08-2015