Onderzoek mogelijke beroving


Onderzoek mogelijke beroving

Laatste update:
06-08-2015 | 15:23

Leiden - De politie onderzoekt de toedracht van een mogelijke beroving die op woensdagavond 5 augustus plaatsvond rond 22:10 uur. Het slachtoffer zou op de A4 door een auto zijn gestopt en daarna bij de Hofvlietweg, vlak bij de snelweg, zijn mishandeld, bedreigd en beroofd.

Het slachtoffer reed op de A4 en zou daar door een grijze Volkswagen Golf tot stoppen zijn gedwongen. Daarbij zou gebruik zijn gemaakt van een matrixbord met daarop de tekst "Politie volgen". Het 37-jarige slachtoffer uit Leiden reed daarna achter de verdachten aan naar de Hofvlietweg, waar
hij zou zijn mishandeld, bedreigd en mogelijk beroofd. Het is niet duidelijk of er iets buit is gemaakt. Omdat het slachtoffer tijdens de worsteling mogelijk gewond was geraakt, werd hij met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek dat hij geen letsel had opgelopen.

De politie onderzoekt de toedracht van dit incident en vraagt getuigen om zich te melden. Heeft u iets opvallends gezien op de snelweg A4 in de buurt van Leiden? Of in de omgeving van de Hofvlietweg? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.