Binnenkort te zien: Sightseeing Rotterdam als miniatuur


Miniatuur cabriobus in Miniworld Rotterdam

ROTTERDAM, 20150807 -- Sinds de kick-off in Maart 2015 is de rode Cabriobus van Sightseeing Rotterdam al bijna niet meer weg te denken uit het stadsbeeld. Dagelijks genieten niet alleen toeristen van de rondrit door Rotterdam, ook rasechte Rotterdammers stappen aan boord van Sightseeing Rotterdam. Want wat is er nou fijner dan met de wind in je haren te genieten van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft?

Miniatuur cabriobus in Miniworld Rotterdam
Miniworld Rotterdam is ook fan van de rode cabriobus van Sightseeing Rotterdam. En daarom hebben de getalenteerde modelbouwers een niet van echt te onderscheiden miniatuur van onze bus gemaakt. Waar deze mini-sightseeingbus in de miniatuurwereld komt te staan is nog een verrassing; hier wordt door de bezoekers van Miniworld Rotterdam nog druk over gestemd. Sightseeing Rotterdam is alvast erg benieuwd.

Over Sightseeing Rotterdam
Sightseeing Rotterdam is THE WAY TO GO in Rotterdam. Ontdek de highlights van de stad in stijl. Bij mooi weer gaat het dak open zodat je met al je zintuigen kunt genieten van Rotterdam. Tijdens de tour krijg je alle informatie over de stad doormiddel van een audioguide. Deze is beschikbaar in maar liefst 6 talen, waaronder “Plat Rotterdams” van Roel Pot (bekend van de NS reclame). Laat je haren wapperen in de wind, zwaai naar enthausiaste voorbijgangers en bewonder de skyline gedurende een uur durende city tour. Sightseeing was nog nooit zo ontspannen!