Specifieke getuige van mishandeling in Griftpark gezocht


Specifieke getuige van mishandeling in Griftpark gezocht

Laatste update:
07-08-2015 | 14:26

Utrecht - Zaterdagavond 1 augustus werden twee jongens meerdere keren geslagen en geschopt in het Griftpark. De politie zoekt getuigen, met name een man die zijn hond uitliet.

Twee jongens van 16 en 17 jaar oud uit Utrecht zaten zaterdagavond rond 23.00 uur met twee vriendinnen op een bankje in het Griftpark. Een groep jongeren kwam naar hen toelopen en omsingelden hen. De twee slachtoffers kregen klappen en werden geschopt. De politie werd ingeschakeld, maar bij
aankomst was de groep al verdwenen. Agenten zochten in de omgeving en konden op basis van de opgegeven signalementen drie verdachten aanhouden (drie jongens van 15, 16 en 17 jaar, allen uit Utrecht).



De slachtoffers werden met letsel in hun gezicht per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachten zijn inmiddels verhoord en heengezonden. Zij blijven als verdachte aangemerkt. Er vindt nader onderzoek plaats naar de toedracht en het aandeel van deze verdachten bij de
mishandeling. Hiervoor is de recherche op zoek naar meer informatie van getuigen. Met name een man die zijn hond in het park uitliet ten tijde van de mishandeling, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Getuigen kunnen ook anoniem contact opnemen via 0800-7000.