Politie zoekt getuigen inbraken sportkantines


Politie zoekt getuigen inbraken sportkantines

Laatste update:
09-08-2015 | 14:46

Dalen en Schoonoord - De politie zoekt getuigen van drie verschillende inbraken in sportkantines in Dalen en Schoonoord. Het is nog onduidelijk of er een verband bestaat tussen de verschillende inbraken. De politie heeft de drie inbraken in onderzoek.

In alle drie gevallen zijn onbekenden in de nacht van zaterdag op zondag de sportkantine binnen gekomen door een deur te forceren. Bij de voetbalvereniging aan de Dalerveensestraat in Dalen werden eten- en drinkwaren weggenomen. Bij de tennisvereniging aan diezelfde straat gingen de daders er
met wisselgeld vandoor. Ook de voetbalvereniging aan de Sportparklaan in Schoonoord werd bezocht door inbrekers. Hier is in elk geval een televisie weggenomen.

De politie onderzoekt het verband tussen de drie inbraken. Ook wordt onderzocht of er een verband is met inbraken in sportkantines in Assen, Rolde en Loon die een weekend eerder plaatsvonden.

Getuige?

Heeft u iets bijzonders gezien op de genoemde locaties dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

* Politie Noord-Nederland via 0900-8844
* Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000
* Politie.nl
* Via de politie-app