Lunado Group winnaar 2015 Sign- & Displaybranche


Lunado Group aanstaande zondag 9 augustus 2015 om 12:55 uur te zien op RTL7 bij de Succesfactor.

ROTTERDAM, 20150806 -- Buiskoppelingen, frames en signs en displays worden allemaal gebruikt door de reclame- industrie. Maar hoe ziet de industrie achter deze producten eruit? Welke innovaties gaan de markt bijvoorbeeld de komende jaren veroveren en Click & Go, wat is dat precies?

Lunado Group is uitgroepen als winnaar/vertegenwoordiger in de Sign- & Displaybranche en genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2015. De Nominatiecommissie ziet in Lunado Group BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die de afgelopen jaren veel succes heeft weten te boeken binnen de markt.

Oordeel Nominatiecommissie:
De innovatie-drive en servicegerichte aanpak van Lunado Group is wat opvalt bij de Nominatiecommissie. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan commerciële activiteiten via E-commerce. Een voorbeeld hiervan is het onderzoek dat het bedrijf bij klanten houdt door gebruik te maken van hun webshop. Hierdoor vinden er continu aanpassingen, verbeteringen en vernieuwing op tal van aspecten van de webshop plaats en tenslotte is vernieuwing natuurlijk continu noodzakelijk om succesvol te blijven. Verder toont het bedrijf de laatste jaren een knap staaltje ondernemerschap wat alles te maken heeft met haar visie: direct kunnen leveren is van groot belang voor de groei en de continuïteit. Deze visie heeft het bedrijf de afgelopen jaren grote groeicijfers gerealiseerd (afgelopen jaren >200% groei).

De Nominatiecommissie is van mening dat Lunado Group, dankzij haar vooruitziende blik op de markt en door haar feilloze intuïtie, altijd een oplossing weet te produceren voordat de vraag uit de markt komt. Door hun grote kennis van signs en displays te combineren met een klant- en service­gerichte aanpak, denkt het bedrijf als een echte partner voor haar klanten mee. Op deze manier biedt zij haar klanten de (kwalitatief) beste (en mooiste) oplossingen op reclame- c.q. signs aan. Het is daarom dat Lunado Group BV uitgeroepen kan worden als winnaar/vertegenwoordiger in de Sign- & Displaybranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Over de Nationale Business Succes Award
Sinds 2011 nomineert de Nationale Business Succes Award op basis van strenge selectiecriteria jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches. Een onafhankelijke vakjury reikt vervolgens eens per jaar de Succes Awards uit aan de genomineerde bedrijven, die volgens hun een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award, (2015) inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks te volgen op RTL 7, zondag 12:55 uur tot einde 2015. De conceptgerechtigde van de Nationale TV Succes Award is TV Media Partners.

De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, toegankelijk voor alle kerngezonde ondernemingen.