Groot onderhoud aan Huiswaarderweg - Gemeente Alkmaar (persbericht)


11 AUGUSTUS 2015, ALKMAAR

Samenvatting

In de weekenden van 22 augustus en 29 augustus vindt er groot onderhoud plaats aan de Huiswaarderweg en Huiswaarderbrug. Tijdens deze werkzaamheden is van zaterdag 18:00 uur tot dinsdag 06:00 uur de gehele noordbaan afgesloten. Dit is de weg vanaf de Nollenweg tot aan de N9. De zuidbaan is in
deze weekenden tussen de N9 en de Neswaard afgesloten. Vanaf de Neswaard richting de Nollenweg kunt u nog wel gebruik maken van de Huiswaarderweg.

Het eerste weekend wordt een deel van het huidige asfalt gefreesd. Tevens zullen dan diverse reparaties aan de Huiswaarderbrug plaatsvinden. Het tweede weekend zal de nieuwe asfaltlaag worden aangebracht, evenals de markering.

Omleidingsroute
Voor gemotoriseerd verkeer gelden omleidingsroutes die staan aangegeven op gele borden. Tevens zullen er verkeersregelaars worden ingezet. Als u vanaf de N9 komt is de Huiswaarderweg volledig afgesloten en kunt u omrijden via de Bergerweg. Komt u vanaf de Nollenweg richting de Huiswaarderweg
dan kunt u het beste omrijden door rechts af te slaan en daarna de Laan van Darmstadt in te slaan.

Op de website www.alkmaar.nl kunt u bij werk in uitvoering meer informatie vinden over de werkzaamheden en de exacte omleidingsroutes.

0 0 0

Woordvoerder

* Default avatar2

Perstelefoon:

(072) 548 95 55