Kermis Boxtel


[IMG]

11-08-2015

Van vrijdag 14 augustus tot en met woensdag19 augustus is het weer kermis in Boxtel! De kermis begint vrijdag 14 augustus rond 18.45 uur op het Breukelsplein met een optreden van de bekende rapper Yes-R.

Verkeersmaatregelen

De Markt, de Kruisstraat, de Rozemarijnstraat en het Breukelsplein zijn tot en met donderdag 20 augustus afgesloten. Deze afsluiting geldt niet voor voetgangers en hulpdiensten. De parkeergarage van de Croonpassage blijft gewoon bereikbaar.

Weekmarkt in Hendrik Verheeslaan

Op vrijdag 14 augustus vindt de weekmarkt plaats in de Hendrik Verheeslaan tussen de Nieuwe Nieuwstraat/Beneluxlaan en de Dr. De Brouwerlaan. Dit gedeelte sluiten we op vrijdag 14 augustus van 4.00 uur tot ongeveer 15.00 uur af voor alle verkeer behalve voetgangers.

Horeca langer open

Alle horecabedrijven in de kern Boxtel mogen op vrijdag 14 augustus, zaterdag 15 augustus en op zondag 16 augustus tot 3.00 uur geopend zijn. Van maandag 17 augustus tot en met woensdag 19 augustus gelden de normale sluitingstijden.

Parkeermeters afgesloten

Om mogelijk vandalisme te voorkomen zijn van 14 tot en met 20 augustus alle parkeermeters afgesloten.

Meer informatie

Op de website van Beleef Boxtel leest u meer over de kermisattracties en de openingstijden. Kijk op www.beleefboxtel.nl!