Start programma voor jongeren met overgewicht


Heeft uw zoon of dochter moeite om op gewicht te blijven of is hij/zij echt te zwaar? Dan is aanmelden voor Family Fit! een goed idee. Family Fit! is een programma voor jongeren met overgewicht tussen de 12 en 18 jaar. Het programma duurt drie maanden. Naast een uitgebreid sport- en
beweegaanbod bevat het programma ook coaching op het gebied van voeding, bewegen en gedrag. In september start een nieuwe groep. Aanmelden kan nu.

Uw kind volgt een gevarieerd en uitdagend fitness programma en maakt daarnaast kennis met verschillende (team)sporten. Binnen het totale beweegprogramma staat plezier voorop.

Naast sport en bewegen kent de aanpak groepssessies voor jongeren, de ouders en op de individuele gezinnen gerichte begeleiding. Diverse coaches gaan met de jongeren en gezinnen kijken naar hun gedrag en gewoonten o.a. ten aanzien van voeding en bewegen en hen begeleiden naar een gezondere
leefstijl.

Family Fit! is gericht op een duurzame, sportieve en gezonde leefstijl en het terugdringen van overgewicht. Hierbij is niet alleen aandacht voor de deelnemers, maar voor het hele gezin.

Het programma Family Fit! is een gezamenlijk initiatief van FM+ HealthClub, De Opvoedpoli, Voedingsadviesbureau De Winter, Sportservice Haarlemmermeer en Sportservice Heemstede-Zandvoort.

Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Joyce Moehringer van Sportservice Haarlemmermeer via jmohringer@sportservicehaarlemmermeer.nl.