Happy Days bij Speelmeer


Sportcentrum De Veur staat van 17 tot en met 21 augustus op z'n kop tijdens de slotweek van Speelmeer.

Sporten, spelen, voetballen in een voetbalboarding, klimmen op een klauterbaan, springen op luchtkussens, zwemmen en van de Speelmeer mega glijberg in het diepe plonzen of in de kano's of raderbootjes door het zwembad varen, creatief zijn, een speurtocht doen of spelen op de Wii. Iedere dag is
2Quest entertainment aanwezig met Fun Group Gaming, er zijn verschillende workshops en sportverenigingen, bingo, waveboarden, een theatervoorstelling of dansen in de kinderdisco. Als het mooi weer is zijn er waterspelletjes en prijsjes te winnen bij Speelmeer4kidzz. Voor de jongste kinderen is
er een programma in de Doezelhoek.

Programma

Maandag 17 augustus: Happy Wieltjesdag

Een te gekke tocht op wieltjes in het Burgemeester Hoekstrapark. Verschillende workshops en om 15.00 uur de malle fratsen van Clown Zassie.

Dinsdag 18 augustus: Happy Beachparty

Spelen met Superzand, zwemmen en daarna met zelfgemaakte haargel je haar in model brengen. Om 15.00 uur de theatershow van de maffe professoren van Fun Science.

Woensdag 19 augustus: Happy Beestenboel

Alles staat in het teken van dieren. Race over de stormbaan, ontwijk de krokodillen en wordt opgegeten door Snappie de Walvis. Een dansworkshop en om 15.00 uur de theatershow.

Donderdag 20 augustus: Happy camping

Een tent leren opzetten en kamperen, bingo, de campingestafette, dienbladrace, afwaswedstrijd en slaapzaklopen. Om 15.00 uur 'de Coole Kids Show'.

Vrijdag 21 augustus: Happy Pretpark

Rondjes draaien in de zweefmolen, door je knieen gaan voor Japie de Rups, een ritje in de draaimolen of een clinic zelfverdediging bij Tomo No Kai. Show al je coole moves bij de kinderdisco van Fred Pet.

Kosten

De toegang voor een dag Speelmeer kost voor volwassenen en kinderen EUR 3,10. Bij de linker kassa kunt u met een pinpas betalen. Contant betalen is mogelijk, maar graag gepast. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar hebben op vertoon van een ZoetermeerPas en tegen inlevering van cheque nr. 8 gratis
toegang. Geen ZoetermeerPas? Gebruik dan de kortings- en verrassingsbon uit het SpeelmeerPaspoort op bladzijde 13.

Bijzonderheden

* Speelmeer is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
* Ouders moeten op de tribune plaatsnemen. Kinderen mogen niet op de tribune zonder begeleiding
* Geef geen mobiel mee, kinderen mogen altijd naar huis bellen
* Schrijf uw telefoonnummer op de arm van uw kind.

Kijk voor het hele programma en voor nog meer bijzonderheden op www.speelmeer.nl.

Happy Days bij Speelmeer

Wanneer: van 17 tot en met 21 augustus 2015
Waar: Sportcentrum De Veur, Prismalaan 40
Tijd: 10.00 tot 16.00 uur
Informatie: 06-50253415