Start werkzaamheden Oudeweg


* 13 augustus 2015

Vanaf 17 augustus start Heijmans wegen in opdracht van de gemeente Haarlem met werkzaamheden aan de Oudeweg. De werkzaamheden vinden plaats aan de Oudeweg tussen het kruispunt met de N200 en Waarderweg. Het gaat onder andere om het rooien van bomen, verleggen van kabels en leidingen en
herinrichting van de weg om de doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren.

Wat betekent dit voor weggebruikers?

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden is hinder voor de weggebruikers, ondernemers en omwonenden onvermijdelijk.

De bomen worden vanaf 11 augustus gerooid en de kabels en leidingen worden omgelegd. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het fietspad langs de Zuidzijde van de Oudeweg al afgesloten en wordt het fietsverkeer langs de andere kant van de Oudeweg omgeleid.

Vanaf dinsdag 18 augustus geldt een eenrichtingverkeer richting het centrum van Haarlem. Deze situatie wordt gedurende de werkzaamheden gehandhaafd. De stad uit wordt het verkeer omgeleid via de Amsterdamsevaart.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan de Oudeweg is te vinden op www.haarlem.nl/oudeweg/ of op de website van Heijmans.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief kan ook. Door een email te sturen naar: oudeweg@heijmans.nlmet als onderwerp: "nieuwsbrief".