Langer zelfstandig thuis blijven wonen in Beek en Ubbergen


Logo bestaande uit letters Samen

Hoe regelen we samen dat ouderen in Beek en Ubbergen op een prettige manier zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Met dat thema gaan we zaterdag 12 september in het Kulturhus in Beek aan de slag.

Bent u een (oudere) bewoner, mantelzorger, vrijwilliger of professional uit Beek of Ubbergen? Kom dan op zaterdag 12 september van 14.30 - 17.00 uur naar het Kulturhus.

Wij horen graag welke ideeen u heeft over langer zelfstandig thuis wonen. U kunt meedenken en meepraten, maar ook actief bijdragen aan de uitvoering van de ideeen. Of misschien wilt u gewoon wat meer weten over het onderwerp. Loop gerust binnen! De koffie staat vanaf 14.00 uur klaar.

Programma 12 september

14.00 Ontvangst en uitleg in de Foyer van het Kulturhus

14.30 Verdiepende themasessie in groepen

15.45 Informatiemarkt, samenkomst met hapje en drankje

17.00 Einde

Vervolg

De bijeenkomst van 12 september is een vervolg op de bijeenkomst in november 2014 toen bijna 200 inwoners, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals uit Beek zich bogen over langer zelfstandig thuis wonen. Er zijn toen belangrijke thema's geformuleerd en er is veel kennis gedeeld. Een mooi
resultaat, waar we 12 september mee verder gaan.

SAMEN Beek-Ubbergen is een initiatief van de gemeente Groesbeek, Oosterpoort, Stichting Welzijn Groesbeek en ZZG Zorggroep.