Grootste galerie van Nederland opent haar deuren

Maarssen, 10 augustus 2015 - De voormalige fabriekshal aan het Amsterdam Rijnkanaal is door de kunstenares Floor in 't Veld en de Engelse kunstenaar Simon Pritchard omgebouwd tot de enorme kunstgalerie City Fox Gallery. Tijdens de zomertentoonstelling van 15 augustus tot 27 september exposeren zij daar grote monumentale schilderijen.

Beide kunstenaars werken op buitengewoon grote formaten in hun atelier naast de expositiehal. In 't Veld schildert monumentaal abstract werk, dynamisch en met wervelende vormen van levendige kleuren tegen kalmerend achtergronden van zwart of wit. Pritchard's werk is minstens net zo groot maar voornamelijk figuratief, rauw en symbolisch.

Tijdens de zomerexpositie zal er naast de vaste collectie van het werk van beide kunstenaar ook een gedeelte van de expositie gewijd zijn aan werk van diverse Nederlandse en internationale gastkunstenaars.

De zomersexpositie van City Fox Gallery in Maarssen is vanaf 15 augustus tot 27 september elk weekend gratis te bezoeken tussen 11:00 - 18:00 uur.

City Fox Gallery

Oostkanaaldijk 6A

3603 CZ in Maarssen.

www.cityfoxgallery.com