Festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud


Festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud

Over enkele weken gaat het festival Gezond Bewegen in Het Groene Woud van start. Van 24 t/m 30 augustus kan iedereen ontdekken wat dit prachtige Nationale Landschap te bieden heeft en op welke manieren je gezond kan bewegen in het groen.

logo Het Groene WoudOnderdeel van het festival is ook een groots sportevenement op zaterdag 29 augustus. Jong en oud, sportief of niet sportief, het festival Gezond Bewegen heeft voor iedereen wat te bieden!

Er is een grote variatie aan activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Deze staan allemaal vermeld op de website www.hetgroenewoud.com/gezondbewegen. Ze zijn aangemeld door organisaties uit Het Groene Woud. Hierdoor wordt er gezamenlijk opgetrokken om bezoekers kennis te laten maken met het
prachtige gebied. "Het netwerken met elkaar behoort tot het DNA van Het Groene Woud. Samen zetten we Het Groene Woud op de kaart", zegt Ernst Jonkers, organisatielid van het Festival Gezond Bewegen.

Eerste editie

Het festival Gezond Bewegen wordt georganiseerd ter afsluiting van het 15-jarig jubileum van Het Groene Woud. Dit jaar wordt het voor de eerste keer georganiseerd, maar mogelijk komt er in de toekomst een vervolg. Het is een laagdrempelig evenement dat potentie heeft om te groeien. Neem voor
meer informatie en het aanmelden van activiteiten contact op met organisatiebureau Mauri via gezondbewegen@hetgroenewoud.com of 013-5454999.