Straatrovers trappen man van fiets in Hoorn


Straatrovers trappen man van fiets in Hoorn

Laatste update:
23-08-2015 | 11:33

Hoorn - De politie zoekt getuigen van een straatroof in het park de Risdammerhout in Hoorn. Zaterdagavond rond middernacht werd een 18-jarige man uit Zwaag van zijn fiets getrapt door twee straatrovers.

Dat gebeurde ter hoogte van de loopbrug aan de kant van de Vredehofstraat. Twee mannen sprongen vanuit het niets uit de bosjes en trapten hard tegen de fiets van de man aan en riepen dat het slachtoffer moest stoppen. De man kwam ten val en stond vervolgens oog in oog met zijn twee belagers.

Aan de twee straatrovers moest het slachtoffer zijn persoonlijke eigendommen afgeven. Daarna ging het tweetal er vandoor in de richting van Huesmolen. De man is snel naar huis gefietst en heeft daar de politie gebeld. Het slachtoffer was heftig geschrokken en hield aan de aanval een pijnlijke
pols over. De Zwagenaar heeft aangifte gedaan.

De politie zoekt getuigen van de straatroof. Mogelijk hebben de mannen enige tijd rond gehangen in het park en is dit mensen opgevallen. Beide overvallers waren rond de 1,85 - 1,90 meter en hadden een normaal postuur. Op het moment van de overval had het tweetal een capuchon op het hoofd en
bedekten de mannen hun gezicht. Beide verdachten waren in het zwart gekleed. Mensen met informatie worden verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

2015204892