Aslan Muziekcentrum presenteert Open Dag zondag 23 augustus

PERSBERICHT

Aslan Muziekcentrum presenteert Open Dag zondag 23 augustus

Op zondag 23 augustus van 12:00 – 15:00 uur is er Open Dag bij Aslan Muziekcentrum. Op deze dag krijg je informatie over alle cursussen. Er zijn gratis workshops en open lessen waar je aan kan deelnemen en je kan kijken naar open repetities van onze talentgroepen The Talents of Aslan en Orient Connection. Je maakt kennis met de docenten en uiteraard kan je ook direct inschrijven voor een cursus. Iedereen is welkom, neem gerust je familie en vrienden mee! Aslan zorgt voor een drankje en hapje in de kantine.

In september start het nieuwe cursusjaar 2015-2016. Ons aanbod bestaat uit:

- groepslessen muziek & dans en instrumentale jaarcursussen | 0 tot 12 jaar - privé- en duolessen gitaar, ney, ud, piano, viool, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, blokfluit, drum, zang en songwriting | vanaf 6 jaar - groepslessen werelddans, gitaar, darbuka, koor en saz | vanaf 12 jaar

Voor het workshopprogramma van de open dag, kijk op www.aslanmuziek.nl.

Het is uiteraard ook mogelijk om je via de formulieren op de website aan te melden voor cursussen.

NIEUW! Een nieuwe cursus in ons aanbod is Zingen op schoot voor kinderen van 8 maanden tot 2 jaar. In deze cursus wordt samen met papa en/of mama muziek gemaakt: er wordt gezongen, gespeeld met eenvoudige instrumentjes en er worden muzikale spelletjes gespeeld. De cursus sluit aan bij de vanzelfsprekende interesse voor muziek bij jonge kinderen.

Aslan Academie | gratis workshops en audities zondag 23 augustus

De Aslan Academie is een opleiding voor de extra getalenteerde leerlingen, met als doel om de leerling voor te bereiden op een eventuele vervolgopleiding dans of muziek in het MBO of HBO. Ben jij tussen de 8 en 18 jaar? En wil je van muziek of dans je beroep maken? Kom zondag 23 augustus naar de gratis workshops tussen 14:00 en 15:00 uur. Meer informatie of meteen aanmelden voor de audities? Kijk op www.aslanmuziek.nl.

Contact: Corantijnstraat 9, 1058 DA Amsterdam | 020 - 612 44 46 | info@aslanmuziek.nl