Tijdelijke afsluiting Udenseweg te Zeeland


In het kader van groot onderhoud aan wegen worden er reparaties uitgevoerd aan de Udenseweg in Zeeland, gelijktijdig worden er snelheidsremmers aangebracht.

De planning is als volgt:

* Op maandag 7 september zullen er freeswerkzaamheden gebeuren ten behoeve van reparatievakken in de rijbaan.
* Op dinsdag 8 en woensdag 9 september zullen de drempels en het plateau bij Hemelrijk worden gemaakt. Dit plateau zal in zogenaamd print-asfalt worden uitgevoerd.
* Op dinsdag 15 september zullen de slijtlagen worden aangebracht.

Werken met asfalt is zeer afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij regenachtig weer kan de planning bijgesteld worden.

Ten behoeve van de uitvoering van het werk zal de Udenseweg in zijn geheel worden afgesloten voor het doorgaande verkeer, er wordt een omleidingsroute ingesteld. Het busvervoer zal ook omgeleid worden. Over de precieze omleiding van deze bus verwijzen we u naar Arriva.nl. De bewoners en
bedrijven gelegen aan deze weg zullen door de aannemer tijdig in kennis worden gesteld over de bereikbaarheid. Met het plaatselijk verkeer, de aanliggende bedrijven en aanwonenden wordt zoveel mogelijk rekening gehouden.

Het werk wordt uitgevoerd door BAM Wegen bv Regio Zuidoost uit Helmond. Informatie over de dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden kunt u tijdens werktijden inwinnen bij de hoofduitvoerder, de heer P. Smetsers tel. 06 - 55865598.

Meer informatie

Wilt u meer weten over werkzaamheden aan bovenstaande weg dan kunt u contact opnemen met de heer P. van Boekel van de afdeling Realisatie en Beheer van de gemeente Landerd, tel. 0486 - 458111.