Nieuwe talkshow op UStad


UStad zendt op zondag 6 september het nieuwe programma Talk of the Town uit. Presentatrice Eva Brouwer brengt het laatste nieuws uit de stad, ontvangt spraakmakende gasten en geeft cultuur en uitgaanstips. Het programma wordt opgenomen in het oude Stadhuis in de historische binnenstad en live
uitgezonden op de stadszender van RTV Utrecht.

Uitzending 6 september
Cabaretiere Janneke Jager opent de show met een liedje op haar roze ukelele. In deze eerste editie is 3FM-dj Giel Beelen met de Utrechtse singer songwriters Tim Dawn en Rowan te gast en ook directeur van het Nederlands Filmfestival Willemien van Aalst.

In het onderdeel `De Staat van de Stad' of op zijn Utregs 'De Stoat van de Stad' wordt Utrechtse de actualiteit doorgenomen. Dit en nog veel meer in deze nieuwe Utrechtse talkshow.

Talk of the Town is op zondag 6 september live om 16.30 uur te zien op UStad, daarna is het programma terug te kijken via rtvutrecht.nl/gemist. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Culturele Zondagen en de Gemeente Utrecht. De volgende uitzending is op zondag 18 oktober.