Beleef de Buitenvaart op de Buitenvaartmarkt


24 augustus 2015

Beleef de Buitenvaart op de Buitenvaartmarkt

Personen die groenten kopen bij een eerdere Buitenvaartmarkt

Foto: Monavid

Vanaf 25 augustus presenteert de Buitenvaart, het kassengebied van Almere Buiten, zich elke twee weken op een markt op het BuitenPlein, naast station Almere Buiten.

Een breed scala aan wat de Buitenvaart rijk is wordt op de markt verkocht: stel uw eigen Buitenvaartboeket samen met anjers, rozen, lelies en orchideeen, proef de heerlijke biologische pompoenpoffertjes en handgemaakte biofriet, of koop biogroenten en fruit van Efibia, planten van de
Huyskweker en pittige pepers van Glenn's Pepper. Tegelijk wordt er met deze lekkere en lokale producten gekookt in de kookworkshop van luciaz' eeterij, zo kunt u direct proeven en kookinspiratie opdoen!

Wilt u even rustig genieten? Ga lekker zitten! Cafe 't Steegje en Grandcafe-Brasserie Seventies Eighties verzorgen koffie/thee met Buitenvaart Appeltaart, worst van slagerij Bertelsmann en kaas van de Alexanderhoeve.

Waar en wanneer?

Locatie: Buitenplein (naast station Almere Buiten)
Data: dinsdagen 25 augustus, 1, 15 en 29 september, 13 en 20 oktober

Meer informatie: facebook.com/BuitenPlein

Participerende partijen

Weet hoe je Leeft, Alland, Puur van Jan, Efibia, De Huyskweker, Termeulen Roses, Glenns Peppers, luciaz eterij, cafe Het Steegje en Grandcafe-Brasserie Seventies Eighties.