Burgerpeiling Gemeente Roerdalen 2015


Hoe tevreden of ontevreden bent u over de buurt waarin u woont, de veiligheid in onze gemeente of de gemeente Roerdalen als geheel? Als inwoner van onze gemeente bent u onze belangrijkste graadmeter.

Uw mening stellen wij zeer op prijs. De gemeente Roerdalen houdt vanaf 31 augustus 2015 een onderzoek onder haar inwoners. Het onderzoek duurt drie weken. Willekeurig gekozen inwoners ontvangen de komende tijd per post een vragenlijst. Hierin staan vragen over uw woon- en leefomgeving en over
de dienstverlening en zorg van de gemeente. De vragenlijst kan ook via internet worden ingevuld. U kunt alleen deelnemen als u geselecteerd bent voor het onderzoek. U krijgt in dat geval vanzelf bericht.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Flycatcher uit Maastricht. Alle antwoorden en gegevens worden strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld en zullen niet aan anderen ter beschikking worden gesteld. Hoe meer inwoners de vragenlijst invullen, hoe beter. De
resultaten van het onderzoek zijn voor ons van groot belang. De antwoorden gebruiken wij om onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Zodra de resultaten bekend zijn, leest u deze natuurlijk in Roerdalenbericht en op onze website.