Ontwikkeling DSM


Ontwikkeling DSM

Geplaatst op 26 augustus 2015
[IMG]
DSM heeft op dinsdag 25 augustus haar medewerkers op hoofdlijnen geinformeerd over de invoering van het nieuwe Organizational en Operational model met hiervan afgeleid een zeer forse reorganisatie. De komende tijd zal DSM de reorganisatieplannen nader uitwerken. De Unie zal daarbij DSM
blijven aanspreken op haar verantwoordelijkheid als werkgever, die aangeeft duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben staan.


De Unie wil nu stil staan bij die komende ontwikkelingen. Zij wil met de leden van gedachten wisselen over deze plannen, de mogelijke gevolgen daarvan en de opvang van die gevolgen middels de lopende sociale plannen en last but not least hetgeen De Unie voor de werknemers kan betekenen.

Graag bekijken we samen met de leden wat er verder nodig is zodat we dit kunnen meenemen in onze besprekingen met DSM. De zorgen voor het verlies van werkgelegenheid zijn immers duidelijk.

De Unie organiseert daarom een bijeenkomst voor haar leden en overige geinteresseerden werkzaam bij DSM op donderdag 3 september aanstaande van 16.00 tot 18.00 in het Maaslandcentrum te Elsloo.

Informatie:

Mocht je nu vragen hebben dan kun je een mail sturen naar jouw belangenbehartiger Patrick Meerts of bellen naar 0345-851963.

Informatie

Sectoren: Industrie en Handel
Geplaatst in: Actueel Nieuws