Bert ten Doeschot benoemd tot lid bestuur


27 augustus 2015

Bert ten Doeschot benoemd tot lid bestuur

Benoeming Zuivelcooeperatie FrieslandCampina

De ledenraad van Zuivelcooeperatie FrieslandCampina U.A. heeft in haar vergadering van 26 augustus 2015 de heer B.E.G. (Bert) ten Doeschot benoemd tot lid van het bestuur. Zijn benoeming gaat in op 16 december 2015. Hij zal dan tevens lid worden van de raad van commissarissen van Koninklijke
FrieslandCampina N.V.

Bert ten Doeschot heeft een melkveebedrijf in Hengelo (Ov.) met een nevenvestiging in Zuidwolde (Gr.). Daarnaast is hij voorzitter van het hoofdbestuur van Cooeperatie CR-Delta, vice-voorzitter van de raad van commissarissen van CRV en lid van de raad van commissarissen van Rabobank Centraal
Twente. Bert ten Doeschot is van 2003 tot 2012 districtsraadslid en voorzitter van het district Twente geweest en lid van de ledenraad van FrieslandCampina.

Betrokken veehouders

Betrokken veehouders

Onze leden-melkveehouders zijn mede-eigenaar en toezichthouders van onze onderneming. Hun betrokkenheid is net zo groot als een ondernemer bij zijn eigen zaak.

Lees meer

route2020: onze strategie

route2020: onze strategie

Onze strategie route2020 is erop gericht om onze aspiraties te verwezenlijken, door met investeringen en innovatie in te zetten op speerpunten van waardegroei.

Lees meer over route2020