Utrechtsebaan vanuit Den Haag richting Utrecht afgesloten


Rijkswaterstaat voert van vrijdag 4 september 23.00 uur tot en met maandag 7 september 5.00 uur diverse werkzaamheden uit aan het asfalt van de A12 Utrechtsebaan.

In verband met deze werkzaamheden is de A12 Utrechtsebaan tussen de Zuid- Hollandlaan/Benoordenhoutseweg en het Prins Clausplein afgesloten. Ook zijn de opritten Centraal Station, Bezuidenhout en Voorburg afgesloten voor het verkeer dat Den Haag uitrijdt.

's Nachts ook afgesloten

In de nachten van dit weekend is ook de verbindingsweg van A12 vanuit de richting Zoetermeer naar de A13 richting Rotterdam en A4 richting Delft afgesloten. Verkeer richting Rotterdam en Delft wordt omgeleid via de A4 richting Amsterdam en de af- en oprit Leidschendam.

Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Omleidingen

De omleidingsroutes worden via gele borden ter plaatse aangegeven. De informatiepanelen boven en naast de weg geven adviesroutes aan, rekening houdend met de drukte op de omleidingsroutes en andere wegen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, omleidingsroutes en reis- en openbaarvervoeralternatieven op www.vanAnaarBeter.nl/werkzaamheden, Twitter: @vanAnaarBeter of bel 0800-8002. Download de vanAnaarbeter-app. Kijk op www.vanAnaarBeter.nl/app.