Boels Rental Ladies Tour bij RTV Oost


donderdag 27 augustus 2015 | 10:18 Laatst bijgewerkt: 27-8-2015 | 10:18

Zondag 6 september zendt RTV Oost live de laatste etappe van de Boels Rental Ladies Tour uit. De wielerkoers is vanaf 14.05 uur te zien en ook de beelden van de finish en de bijbehorende prijsuitreiking komen voorbij. De beelden worden overgenomen van L1, de regionale omroep van Limburg.

De start van de slotrit is bij Dolmans Landscaping in Bunde. Vijf dagen eerder begint de Boels Rental Ladies Tour, op dinsdag 1 september, in de gemeente Montferland. De finish van de Boels Rental Ladies Tour op de Cauberg in Valkenburg is zondag 6 september om 16.10 uur.

Overijssel
Met Evelyn Stevens en Ellen van Dijk brengt het Boels-Dolmans Cycling Team de winnaressen van de voorgaande twee edities opnieuw aan de start van de Boels Rental Ladies Tour. Ook de Overijsselse topsprintster Kirsten Wild (Hitec-Products) doet mee. De geboren Almelose heeft al eerder etappes
gewonnen en wist in 2013 maar liefst twee etappes van de Ladies tour op haar naam te schrijven. Kirsten komt uit voor de Hitec-Products ploeg.

De Boels Rental Ladies Tour is op zondag 6 september te zien bij TV Oost van 14.05 tot 16.40 uur. Voor meer informatie www.rtvoost.nl

Kirsten Wild
Kirsten Wild Foto: Pro Shots
[IMG] nieuws op de kaart Het laatste nieuws op de kaart van Overijssel
verberg media