Verkeersregelaars gezocht voor de Zwintriatlon


Vanwege enkele afmeldingen zoekt de organisatie verkeersregelaars voor de Zwintriatlon op woensdag 2 september a.s.. Wilt u helpen? Meld u dan snel aan.

Op woensdag 2 september 2015 houdt de Sportdienst Knokke-Heist met medewerking van de gemeente Sluis de 17e Zwintriathlon. Deze bestaat uit drie onderdelen: 1 kilometer zwemmen, 45 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen. Aan deze wedstrijd doen duizend sporters mee. Het onderdeel zwemmen
vindt plaats in de Damse Vaart in Sluis. Daar start vervolgens het fietsparcours door Sluis, het buitengebied en Retranchement naar Belgie.



Om de wedstrijd goed te laten verlopen is van 12.00-16.30 uur de hulp van verkeersregelaars nodig. Helaas heeft de organisatie te kampen met enkele afmeldingen waardoor er onvoldoende verkeersregelaars zijn om alle punten langs de route te beveiligen. Om het evenement voor de deelnemers en
ander verkeer veilig te laten verlopen, roept de organisatie op om u aan te melden als verkeersregelaar. Als u niet gecertificeerd bent kunt u ook voor een dag evenement-verkeersregelaarzijn als u de briefing door de politie bijwoont om 12.00 uur in MFC de Keure in Sluis .



Voor aanmelding als verkeersregelaar of meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Beheer, de heer W. Schram, tel. 0117 - 457 148 of 06 - 21127421, e-mail WSchram@gemeentesluis.nl.