Derde subsidieronde Iepen Mienskipsfuns open

Derde subsidieronde Iepen Mienskipsfuns open

(27-08-2015)

Heeft u een goed idee voor uw eiland?

De provincie Fryslan stelt met het Iepenmienskipsfuns voor 2015 2,5 miljoen euro beschikbaar voor de 5 werkgebieden van Streekwurk waaronder de Friese Waddeneilanden.

Dit geld is bedoeld om de goede ideeen en initiatieven verder te helpen. Initiatieven die ervoor zorgen dat de leefbaarheid in Fryslan verbetert. Met andere woorden: Projecten die ervoor zorgen dat het goed leven en werken is op de eilanden en deze laten bruisen en bijdragen aan een goede toekomst. Het Iepenmienskipsfuns staat voor Iepen Mienskip. En is er voor iedereen!

Denk bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van vervoer,of projecten op het gebied van cultuur, duurzame energie, landschap en zorg. Het belangrijkste is dat u uw idee niet alleen uitvoert, maar samen met anderen. U kunt uw idee voorbespreken met de medewerkers van Streekwerk Waddeneilanden. Zij denken met u mee en helpen bij de aanvraag.

Idee indienen

* U kunt uw idee indienen via www.streekwurkloket.nl

* Er wordt contact met u opgenomen om u verder te helpen

* Uw subsidieaanvraag moet uiterlijk 30 september in het bezit zijn van Provincie Fryslan.

Streekwerk Friese Waddeneilanden

Streekwerk Friese Waddeneilanden is een initiatief van de gemeenten Vlieland, Terschelling, Ameland, Schiermonnikoog, Wetterskip Fryslan en provincie Fryslan. Kijk voor meer informatie op www.fryslan.nl/streekwerkwaddeneilanden

Projectbureau Streekwerk Waddeneilanden (tel. 058-2925812 / eilanden@fryslan.nl