Vermist 17-jarige Annabelle Smit uit Kapelle


Vermist 17-jarige Annabelle Smit uit Kapelle

Laatste update:
29-08-2015 | 11:05

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Kapelle - Kloetinge - De politie is sinds donderdag 27 augustus op zoek naar de 17-jarige Annabelle Smit uit Kapelle. Zij heeft 's middags tussen 16.00 en 16.30 uur de ouderlijke woning verlaten en sindsdien niets meer van zich laten horen.

Vermoedelijk is Annabelle vertrokken in gezelschap van een jongen. Ook heeft zij haar hondje, een bruine chihuahua, meegenomen. Een attendering diezelfde avond via Burgernet over de vermissing heeft echter niet geleid naar de verblijfplaats van Annabelle. Wel zijn er tips binnengekomen dat zij
donderdagavond omstreeks 18.20 uur is gesignaleerd in een winkel van Albert Heijn op het NS station in Dordrecht en zij zou ook gezien zijn in een parkje in het oude centrum van Barendrecht. Een zoekactie in die omgeving heeft tot nu toe nog geen resultaat gehad.

Signalement

Annabelle Smit

Op het moment van haar verdwijning is Annabelle waarschijnlijk gekleed in een spijkerbroek, Nike Airmax schoenen (rose met zwart), een wit T-shirt en een spijkerjack of een zwart leren jack.
Uiterlijke kenmerken:
- Lichtgetinte huidskleur
- Gedrongen / stevig postuur
- Lengte ongeveer 1.60 meter
- Donker lang steil haar
- Linkerbeen dunner dan het rechterbeen
- Litteken op het linkerbeen
- Loopt moeilijk.

Hebt u Annabelle gezien of weet u waar zij op dit moment verblijft? Bel dan 0900 8844 en geef u informatie door aan het politieteam Oosterscheldebekken (Z).