Koningin Maxima bij Stichting Opkikker

6 juli 2015

Hare Majesteit Koningin Maxima is zaterdag 29 augustus bij de Ambassadeursdagen van Stichting Opkikker die dit jaar haar twintigjarig jubileum viert.

Stichting Opkikker organiseert jaarlijks Opkikkerdagen voor tweeduizend gezinnen met een langdurig ziek kind. Tijdens deze dagen worden zieke kinderen en hun familieleden in het zonnetje gezet en staan plezier en ontspanning centraal. Kinderen die zelf een Opkikkerdag hebben beleefd kunnen ambassadeur worden van de stichting. Ambassadeurs zetten zich op een vrijblijvende manier in door bijvoorbeeld acties te organiseren waarmee geld wordt ingezameld. Om hen te bedanken voor hun inzet organiseert Stichting Opkikker jaarlijks Ambassadeursdagen. Tijdens deze dagen krijgen ongeveer twaalfhonderd ambassadeurs en hun gezinsleden een dag vol activiteiten aangeboden.

De Ambassadeursdagen vinden dit jaar plaats in en rondom Science Center NEMO in Amsterdam. Naast een bezoek aan NEMO krijgen de gezinnen ook een vaartocht door Amsterdam en een show aangeboden.

RVD, nr. 245