Maak de zin af: Erasmus MC en Havenziekenhuis 10 jaar bij elkaar

24 augustus 2015

Op zaterdag 29 augustus zijn het Erasmus MC en het Havenziekenhuis precies 10 jaar moeder en dochter. Goede zorg met persoonlijke aandacht en topzorg door zeer gespecialiseerde artsen. Het beste van twee werelden aan de Maas. Om dit te vieren geven we 25 trommels met Maasstroompjes weg, de enige echte Rotterdamse koekjes. Wat moet je hiervoor doen? Maak de volgende zin af: 'Erasmus MC en Havenziekenhuis 10 jaar bij elkaar ...' en plaats deze op Facebook. Lees meer over de samenwerking en de actie.

Goede zorg met persoonlijke aandacht en topzorg door zeer gespecialiseerde artsen, dat is de combinatie die het Havenziekenhuis en het Erasmus MC sinds 10 jaar bieden. De samenwerking is in de loop van de tijd steeds intensiever geworden. Veel artsen van het Havenziekenhuis zijn opgeleid in het Erasmus MC en een aantal van hen houdt spreekuur bij beide ziekenhuizen. Artsen en verpleegkundigen werken ook samen in gespecialiseerde centra zoals het Academisch Borstkankercentrum, het Alzheimercentrum, het Academisch Darmcentrum en KinderHaven. Maar ook op het gebied van diabetes, COPD en Hartfalen. Door de veranderingen in de zorg gaat het Erasmus MC zich steeds meer richten op onderzoek, opleiding en hoog gespecialiseerde zorg. Voor basiszorg, zorg voor ouderen en reizigers kunnen patienten bij het Havenziekenhuis terecht. Het doel is de juiste zorg op de juiste plek te kunnen aanbieden, in het belang van de patient.

Maak kans op een van de 25 trommels Maasstroompjes

10 jaar Erasmus en Haven websiteHet Havenziekenhuis organiseert een prijsvraag om de 10-jarige familieband met het Erasmus MC te vieren. Wij geven 25 trommels met Maasstroompjes, de enige echte Rotterdamse koekjes, weg. Wat moet je daarvoor doen? Maak de volgende zin af: "Erasmus MC en Havenziekenhuis 10 jaar bij elkaar, ........' en plaats deze bij het bericht over de actie op onze Facebook pagina. Dit bericht staat bovenaan op onze Facebookpagina. Iedereen mag deelnemen. Op 1 september maken we de winnaars met de leukste reacties bekend via Facebook. Het bericht liken/delen of onze pagina liken op Facebook mag altijd.