600ste aflevering `Binnenkant Paal' bij Radio Oost


maandag 31 augustus 2015 | 10:27 Laatst bijgewerkt: 31-8-2015 | 10:27

Het is al jaren de radiovriend van vele sportliefhebbers op weg naar huis of aan de eettafel aan het einde van de woensdagmiddag. Binnenkant Paal is komende woensdag 2 september voor de 600ste keer te horen op Radio Oost.

Het sportdiscussieprogramma kent zijn oorsprong in de jaren `90 toen de Overijsselse sport al onder de loep werd genomen in de `talkshow' die toen nog de bokstitel `Helpers weg' had. Nadat de naam Binnenkant Paal werd geintroduceerd werd Frans Leushuis de vaste presentator en was er een vast
panel met oud-voetbaltrainer Theo Vonk, sportjournalist Gijs Eijsink en wijlen Ton van Dalen, voormalig manager van FC Twente en tevens spelersmakelaar.

In het afgelopen jaar heeft Binnenkant Paal een programmatische metamorfose ondergaan en schuiven wekelijks wisselende, interessante sportgasten in de studio en op locatie aan bij de huidige vaste discussieleider Paul Schabbink. Hij gaat komende woensdag met Leushuis, Vonk en Eijsink terug in
de tijd en zal, zoals altijd, ook de huidige stand van zaken van bijvoorbeeld het Overijsselse betaalde voetbal de revue laten passeren.

Binnenkant Paal is elke woensdag te horen bij Radio Oost van 17.30 - 18.00 uur en is altijd terug te luisteren via rtvoost.nl. Inmiddels kent Binnenkant Paal ook een eigen Facebookpagina: https://www.facebook.com/BinnenkantPaal1.

Paul Schabbink
Paul Schabbink Foto: RTV Oost
verberg media