Doe mee aan de Flame Games Amsterdam

Op zaterdagavond 5 september vindt in het Olympisch Stadion in Amsterdam de Flame Games Amsterdam plaats. Een internationaal topatletiek evenement waarbij topsport en entertainment hand in hand gaan. En niemand minder dan Dafne Schippers is ons boegbeeld! Rode draad in het geheel is de Olympische gedachte waarbij passie en saamhorigheid centraal staan.

Daar waar het gaat om (Olympische) vlammen, passie en topsport is de link naar de brandweer natuurlijk snel gelegd. Daarom staat er een estafette voor brandweerteams op het programma tijdens dit unieke evenement. In een wedstrijd van 4 x 100 meter worden brandweerteams uitgedaagd de strijd met

elkaar aan te gaan, in vol ornaat.

Wie noemt zich straks `Snelste Brandweer-Estafette Team 2015' en doet eer aan de uitspraak `zo snel als de brandweer!'? Teams (bestaande uit 4 personen, met maximaal 1 reserve) kunnen zich, tot uiterlijk 25 augustus, aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd

tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie over de Flame Games Amsterdam is te vinden via www.flamegamesamsterdam.nl

Wij hopen jullie op 5 september te mogen ontmoeten in het Olympisch Stadion. En voel je natuurlijk vrij andere teams uit te dagen!

Met vriendelijke groet,

Flame Games Amsterdam