Twee mannen aangehouden na schietpartij


Twee mannen aangehouden na schietpartij

Laatste update:
05-09-2015 | 09:06

Hilversum - Op de Havenstraat vond in de nacht van vrijdag 4 op zaterdag 5 september een schietpartij plaats op straat. Niemand raakte gewond. Na een korte achtervolging kon de politie twee verdachten aanhouden.

Omstreeks 02.26 uur kreeg de politie diverse 112-meldingen dat er werd geschoten voor een horecagelegenheid. Volgens getuigen waren de daders weggereden in een auto. Agenten zagen de auto rijden op de Jan van der Heijdenstraat en zetten de achtervolging in.

Helikopter

Op de Willem Bontekoestraat zagen ze twee mannen wegrennen. Deze konden worden aangehouden. Met een speurhond en een helikopter is nog gezocht naar mogelijke andere verdachten, maar deze zijn niet gevonden.

Aanleiding

Op de plek waar het schieten plaatsvond, is uitgebreid sporenonderzoek verricht. Ook is met getuigen gesproken. Over de aanleiding van de schietpartij is nog niets bekend. De politie stelt nader onderzoek in. De aangehouden verdachten, een 20-jarige Hilversummer en een 38-jarige man met
onbekende woonplaats, zijn overgebracht naar het bureau.

Was U getuige?

Bent u getuige geweest en heeft u nog geen contact gehad met de politie? Belt u dan met de politie van Hilversum via 0900 - 88 44. Anoniem melden kan bij M., via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.