Kwaku After Summer Festival in het Vondelpark Openluchttheater

Persbericht

Amsterdam, 26 augustus 2015

Kwaku After Summer Festival in het Vondelpark Openluchttheater

Zaterdag 5 en zondag 6 september met eten, live-muziek en salsadansen.

In het weekend van 5 en 6 september treedt het Kwaku Summer Festival buiten de bekende grenzen van het Nelson Mandelapark en komt het naar het Vondelpark Openluchttheater. Tijdens deze Kwaku After Summer Festival-editie kunnen bezoekers proeven bij de typisch Javaanse, Caribische, Antilliaanse en Surinaamse eetstalletjes, genieten van live-muziek en dansen op de salsa-dansvloer.

Kwaku After Summer Festival begint op zaterdag vanaf 17.00 uur met de swingende salsabeats van DJ Willy en zondag 6 september zijn er live- optredens van o.a. kasekoformatie Kankantrie en de Surinaamse, Zuid-Amerikaanse en Hindipop Muziekgroep Sabroso.

De Kankantrie stond afgelopen jaar met maar liefst twee hits ‘Niks aan de hand’ en ‘Soso tu sma’ aan de top van de Surinaamse hitlijsten. Ook in Nederland is de groep een graag geziene gast op diverse festivals. De 13 koppige Muziekgroep Sabroso is in de Surinaamse muziekscene zeker geen onbekende en trekt zowel in Nederland als in de Caribbean volle zalen. De band staat erom bekend de bezoekers mee te nemen naar Caribische continenten waaronder ook hun geboorteland Suriname.

Het Kwaku After Summer Festival is gratis toegankelijk. Ga voor meer informatie naar www.openluchttheater.nl.

Programma:

5 september - Kwaku After Summer Festival | 17.00 – 23.00 uur

6 september – Kwaku After Summer Festival | 13.00 - 19.00 uur

Einde persbericht