NK Aqua jumping op de HISWA te water 2015

Er wordt de hele week al druk geoefend en morgen is het dan eindelijk zover, het NK Aqua Jumping. Het kampioenschap wordt zaterdag 5 september vanaf 12.00 uur gehouden op de HISWA te water botenbeurs in Amsterdam Marina. Zaterdag vindt ook de finale en prijsuitreiking plaats van het matchracen van de Live Your Dream campagne. De HISWA te water wordt gehouden in Amsterdam Marina, op de NDSM werf en is gemakkelijk bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

NK Aqua Jumping

Morgen, zaterdag 5 september, wordt vanaf 12.00 uur het NK Aqua Jumping gehouden op de HISWA te water. Aqua Jumping is dit jaar nieuw in het programma en ondanks weer, wind en regen wordt er flink gesprongen op het grote drijvende kussen. Gestreden wordt om de eer en een TomTom Bandit actiecamera. Deelnemers kunnen zich hier inschrijven via de website of morgen ter plekke bij het kussen. Ook zondag kunnen bezoekers van de beurs nog een sprong wagen.

Matchracen voor Live Your Dream

Teams van 5 studentenverenigingen uit verschillende Nederlandse steden racen gedurende de HISWA te water om de Live Your Dream Match race wisselbokaal. De teams hebben het de afgelopen dagen niet gemakkelijk gehad met het weer. Maar het tekent een echte zeiler om ook bij regen en wind te willen varen. Zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur vindt de officiële prijsuitreiking plaats. Op zondag 6 september 2015 worden er vriendschappelijke wedstrijden gehouden om van elkaar te leren en skills te verbeteren. Live Your Dream gebruikt de gelegenheid op om aandacht te vragen voor hun deelname aan de Volvo Ocean race 2017/18 met een team bestaande uit chronisch zieke en gezonde zeilers.

Makkelijk bereikbaar

HISWA te water 2015 vindt plaats in jachthaven Amsterdam Marina, bij de NDSM Werf. Amsterdam Marina ligt op een steenworp afstand van het centrum en is goed bereikbaar te voet, per fiets, met het openbaar vervoer en met de auto. De gratis pont vaart vier keer per uur in 12 minuten van Amsterdam Centraal Station naar de NDSM Werf (Amsterdam Marina). Ook met de bus is de HISWA te water goed bereikbaar vanaf het Centraal Station.

HISWA te water 2015

De HISWA te water duurt nog tot en met zondag 6 september 2015 in Amsterdam Marina. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur. Delta Lloyd is hoofdsponsor, Land Rover is sponsor en Amsterdam Marina, Neptunus, Zeilen en I Amsterdam zijn partners van het evenement. Toegangskaarten zijn hier online met korting te bestellen en tijdens het evenement ook aan de kassa. Meer informatie is te vinden op www.hiswatewater.nl of op Facebook (HISWAtewater) en Twitter (#HISWAtewater).