Keramiektentoonstelling en concert Von Gimborn Arboretum

Keramiekexpositie ‘Ode aan de Natuur’ | vanaf zondag 6 september in het Von Gimborn Arboretum Doorn

Kunstenaars van de Nederlandse Vakgroep Keramisten brengen met hun werk een Ode aan de Natuur in de mooiste bomentuin van Nederland.

Veertig keramiekkunstenaars van de Nederlandse Vakgroep Keramisten presenteren hun werken met het arboretum als decor. De eerste publieksdag van de expositie ‘Ode aan de Natuur’ is op zondag 6 september met om 11.30 een speciale rondleiding met een gids. Aansluitend kunnen bezoekers genieten van CANTO OSTINATO, een concert van componist Simeon ten Holt op drie piano’s in de openlucht, uitgevoerd door Esther Groot, Ellen Verhagen en Frank Wiebenga. Kaarten voor dit concert zijn online te bestellen via de site van het arboretum: www.gimbornarboretum.nl.

De Nederlandse Vakgroep Keramisten en het Von Gimborn Arboretum organiseren deze thematentoonstelling om het vakkundige werk van de keramisten en het prachtige bomenpark in Doorn te promoten bij een breed publiek. Er zullen vijftig keramische werken te zien zijn tussen en aan de bomen en langs idyllische waterpartijen. De keramiekkunstenaars hebben de werken speciaal voor deze expositie gemaakt en zij hebben zich daarbij laten inspireren door de natuur in het arboretum.

Meer informatie over de Keramiekexpositie ‘Ode aan de Natuur’, over de kunstenaars en exposanten en over het programma is te vinden op:

http://keramiek.gimbornarboretum.nl

Tijd van zondag 6 september t/m zondag 18 oktober, dagelijks te bezichtigen

Locatie Von Gimborn Arboretum, Velperengh13, 3941 BZ Doorn

Entree € 5,00 p.p. toegang tot het arboretum | Donateurs en kinderen tot 12 jaar: gratis Catalogus incl. plattegrond van de kunstroute te koop bij de entree voor € 3,00 (dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur).