Nieuwe radioprogramma: ‘t Zondagochtendgevoel

Nieuwe radioprogramma: ‘t Zondagochtendgevoel

3 september 2015

‘t Zondagochtendgevoel is terug bij RTV NH. Het programma is voor jong en oud. Iedere zondagochtend volgt Ricky Koole het heerlijke ritme van de zondagochtend. Niets moet, alles mag is de kernboodschap in dit programma. Details In ‘t Zondagochtendgevoel maakt Ricky Koole het gevoel los voor het moment voor jezelf. Onder het mom van niets moet, alles mag wordt er naast een heerlijk ontbijt, inspirerende verhalen en lekkere muziek op de radio ‘t Zondagochtendgevoel opgewekt. Met liedjes die als het ware speciaal zijn gemaakt voor ‘het moment’ en een surprise-gast die aanbelt met een zoete lekkernij (De Zoete Inval) wordt er ook elke week een muzikale mini-portret van bekende artiesten of instrumenten gemaakt. Ricky Koole staat voor je deur met een koffer vol heerlijke plaatjes en prachtige verhalen, die ze graag wil delen vanaf zondaf 6 september op RTV NH.

Ricky Koole over haar debuut:

‘’’t Zondagochtendgevoel is voor mij: niets moet, alles mag. Vroeger luisterde ik altijd naar de Sandwich van Jacques Kloters op Radio 2, nu mag ik zelf op dit tijdstip mijn debuut maken op radio. Ik vind het geweldig dat ik mijn passie voor muziek mag gaan delen met de luisteraars van RTV NH.’’

Programmaleider Lens Doens over samenwerking met Ricky Koole:

"Ik volg Ricky al een tijdje. Als actrice, maar natuurlijk ook als zangeres. Tijdens haar theatertoer met popprofessor Leo Blokhuis van De Wereld Draait Door, kwam ik er achter dat zij zelf ook een flinke dosis muzikale kennis heeft opgebouwd. Ze heeft een passie voor muziek en wil dat graag delen met iedereen."

NH Leeft & Sport

Om het zondagochtendgevoel op te rekken naar een zondagmiddaggevoel volgt na het ochtend programma ‘t Zondagochtendgevoel, NH Leeft & Sport. NH Leeft & Sport doet live-verslag van alles wat er in het weekend gebeurt in de dynamische provincie Noord-Holland. Van muziekfestival tot voetbalclub AZ en terug. Presentator Rob Wtenweerde laat zien wat er op een doorsnee zondag in de provincie gebeurd.

Uitzendingen

‘t Zondagochtendgevoel met Ricky Koole is iedere zondag van 10.00 uur te beluisteren op Radio RTV NH.

NH Leeft & Sport met Rob Wtenweerde is na ‘t Zondagochtendgevoel te beluisteren vanaf 12.00 tot 18.00 uur op Radio RTV NH.