Monumenteigenaren en het Restauratiefonds zondag 6 september in tv-programma

3 september 2015

Aankomende zondag staat het tv-programma `Alles over Wonen' van SBS6 in het teken van monumenten, met interviews met monumenteigenaren en het Nationaal Restauratiefonds. Ook wordt er een link gelegd met Open Monumentendag 2015 welke in het weekend van 12 en 13 september plaats zal vinden.

*Alles over wonen Pierre Restauratiefonds sbs6 interview.jpgHet tv-programma `Alles over Wonen' is het woonprogramma bij SBS6. Elke zondagmiddag worden kijkers meegenomen met tips en informatieve vraagstukken over alles wat met wonen te maken heeft. Naar aanleiding van Open Monumentendag nemen zij aanstaande zondag een kijkje bij twee monumenten; Villa `Het Landhuis' in Hattem en de woning `Het Dubbele Kruis' in de binnenstad van Gouda. Zij spreken de eigenaren over deze bijzondere gebouwen en wat het wonen in een monument zo aantrekkelijk maakt. Ook spreken zij met het Restauratiefonds over Open Monumentendag en het belang van monumenten.

Het item over monumenten is te zien op zondagmiddag 6 september om 16.00 uur op SBS6 bij het woonprogramma `Alles over Wonen'. De uitzending gemist? Op zaterdagmiddag 12 september is er een herhaling. Ook is het item online te bekijken na de uitzending van zondag.