Bent u ondernemer in Bellingwedde? Lever dan een bijdrage aan het ma..


(09-09-2015)

Bent u ondernemer in de horeca of detailhandel en wilt u een bijdrage leveren aan het mantelzorgcompliment? Dat kan door middel van het leveren van een cadeaubon. U kunt zich tot 21 september aanmelden voor deelname.


Iedere gemeente kan vanaf januari 2015 op haar eigen manier invulling geven aan de wijze waarop zij mantelzorgers waardeert. De gemeenten Bellingwedde en Vlagtwedde hebben ervoor gekozen om cadeaubonnen van lokale ondernemers in de detailhandel en horeca beschikbaar te stellen ter waarde van
EUR 50,- per aanvraag.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij de aanvraag voor een mantelzorgcompliment kunnen mantelzorgers kiezen voor een cadeaubon van een van de deelnemende bedrijven. De gemeente koopt het totaal aantal bonnen bij het betreffende bedrijf in. In november ontvangen de mantelzorgers die zijn aangemeld de bonnen. De ondernemers
dienen zelf zorg te dragen voor een `eigen' cadeaubon. De inwisseltijd is maximaal een jaar. Dit dient de ondernemer duidelijk te vermelden.

Bedrijf aanmelden

U kunt uw bedrijf aanmelden door een e-mail te sturen aan gemeente@bellingwedde.nl met daarin

* naam bedrijf
* korte omschrijving
* kvk nummer
* banknummer.

Meer informatie?

Neem dan contact op via (0597) 53 71 00 of via gemeente@bellingwedde.nl. Meer informatie over het aanmelden van mantelzorgers voor het mantelzorgcompliment volgt binnenkort.