Doe mee aan de evaluatie van de proeven in de Midstraat(09-09-2015)


Lees deze pagina voor

Woont u in Joure of bent u hier winkelier? Doe dan mee aan de evaluatie over de fietsproef en de uitbreiding van de terrassen in de Midstraat!

Twee proeven in de Midstraat in Joure

Op 13 december 2013 hebben de gemeente en de W.I.H. (de winkeliers en de horeca van Joure) een convenant ondertekend. In dit convenant zijn de gezamenlijke inspanningen voor de komende vijf jaar vastgelegd die beide partijen wensen te doen om de kwaliteit van het kernwinkelgebied in Joure te
waarborgen of te verhogen. Als uitwerking van het convenant worden er in de periode van 1 mei tot en met 1 oktober 2015 twee proeven gehouden:

1. Ondernemers krijgen in de proefperiode de mogelijkheid om hun terrassen uit te breiden.
2. Er geldt tussen 13:00 uur en 18:00 uur een fietsverbod in de Midstraat.

Evaluatie onder bezoekers, ondernemers en inwoners

De gemeente is benieuwd wat de ervaringen hiervan zijn. Daarom zijn we van start gegaan met het evalueren van deze proeven bij ondernemers en bewoners van de Midstraat. We zijn in augustus gestart met het ondervragen van de gasten die Joure hebben bezocht. We zijn natuurlijk ook benieuwd naar
de bevindingen van de winkeliers in de Midstraat en de inwoners van Joure. De diverse suggesties worden meegenomen in het verdere traject van besluitvorming door de gemeente.

Invullen kan online of op papier

Meedoen aan de evaluatie kan op verschillende manieren. U kunt de evaluatie online invullen of een papieren exemplaar ophalen op het gemeentehuis in Joure. Er wordt 1 papieren versie per persoon verstrekt.

Vul de evaluatie in

Inwoners uit Joure die geabonneerd zijn op de digitale nieuwsbrief van de gemeente krijgen een rechtstreekse link naar de enquete met de uitnodiging om mee te doen. De inwoners en winkeliers van de Midstraat ontvangen een brief met hetzelfde verzoek.

Invullen kan tot 1 oktober

Tot 1 oktober is er gelegenheid om de vragenlijst in te vullen. Daarna is meedoen niet meer mogelijk.