Uitnodiging LED bijeenkomst ondernemers Gulpen-Wittem


Gemeente Gulpen-Wittem en Limburg Economic Development (LED) hebben samen een bijeenkomst georganiseerd om de toeristische ondernemers in Gulpen-Witten bij te praten over LED. Ook voor ondernemers uit andere sectoren is deze bijeenkomst interessant.

De bijeenkomst plaats vindt op dinsdag 22 september van 13.30 tot 16.00 uur in het Best Western Hotel, Slenakerweg 4 te Slenaken en wordt afgesloten met een netwerkborrel.

LED is een netwerkorganisatie van de Zuid-Limburgse gemeenten, het bedrijfsleven en het onderwijs om de economie duurzaam te laten groeien. De rol van LED is daarbij vooral ondersteunend: nieuwe verbindingen maken, op de kaart zetten en projecten aanjagen.

Het programma ziet er als volgt uit:

Na een compacte algemene inleiding over LED worden tijdens de bijeenkomst in Slenaken drie voor onze gemeente relevante LED-projecten toegelicht:

* Een recent verricht onderzoek naar de hospitality in Zuid-Limburg wordt toegelicht door Wil Munsters, lector toerisme en cultuur Zuyd Hogeschool
* De introductie in onze regio van het E-bike-project Click & Bike wordt toegelicht door de ondernemer Bart Vandenmeren.
* ZEAH, het duurzame renovatieconcept voor hotels en toeristische accommodaties wordt toegelicht door Ruud Bessems van Heuvelland Hotels.

In verband met een goede voorbereiding is aanmelding noodzakelijk. Wilt u zich voor 18 september 2015 aanmelden bij Anne ten Horn: Anne.ten.horn@gulpen-wittem.nl of tel. 043-8800776.