SPORTBLVD Hardenberg officieel geopend


10 september 2015

Op sportieve wijze is woensdagavond 9 september 2015 de SPORTBLVD Hardenberg officieel geopend. De SPORTBLVD Hardenberg bestaat uit een atletiekbaan, een beachcourt voor beachsporten en zwembad De Slag.

Tijdens de officiele opening voor genodigden bedankte wethouder Douwe Prinsse de verenigingen voor hun inzet en de gemeenteraad voor hun keuze. Hij was vooral trots op het resultaat: een prachtige sportboulevard.

Een sportieve link tussen sport, gezondheid, jeugd en het belang voor de hele Hardenbergse samenleving werd gelegd door Ysbrand Visser, voormalig Nederlands kampioen hordelopen en werkzaam bij Runnersworld.

Open Huis
Na een interview met de voorzitters van de verenigingen zijn de atletiekbaan, het beachcourt en het zwembad door sporters van de verenigingen op sportieve wijze officieel in gebruik genomen.
Spurt'88, Beach & Teach, De Grunte en zwembad De Slag kijken terug op een geslaagde opening en vooruit naar een gezamenlijke toekomst op de SPORTBLVD met veel nieuwe ideeen voor samenwerking.

Zaterdag 12 september 2015 is er een Open Huis op de SPORTBLVD. U bent van harte welkom om kennis te maken met de verenigingen en hun nieuwe sportaccommodatie. Kom en doe mee!