Holland High-Tech Automotive Suppliers op de IAA

Gepubliceerd op: 10 september 2015 | Gewijzigd op: 10 september 2015

Met de Holland High-Tech Automotive Suppliers Stand IAA 2015 is de Nederlandse sector automotive prominent aanwezig op de Internationale Automobilausstelling (IAA) in Frankfurt. Het initiatief komt voort uit de samenwerkig tussen het RAI Industry Platform en AutomotiveNL.

De Duitse automobielindustrie heeft wereldwijd een leidende positie. Daarom zien insiders de Internationale Automobilausstellung (IAA) als de belangrijkste autobeurs ter wereld. De Holland stand is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van RVO, het Netherlands Business Support Office Frankfurt en het Consulaat-Generaal Muenchen.

Vertegenwoordigde bedrijven

De bedrijven die zich presenteren zijn, in willekeurige volgorde: NRF, DSM, AWL, SPG, Punch, MTEE, Akzo Nobel, Prodrive, TASS International, PSS, VIBA, V-tron, AXXOR en Thomas Regout. De Technische Universiteit Eindhoven en het Automotive Center of Expertise (HBO Automotive Opleidingen) presenteren hun actuele innovaties. Daarnaast zijn bedrijven vertegenwoordigd uit 2 programma's Partners for International Business e-mobility Duitsland.

Meer over de Nederlandse deelnemers aan de Holland stand vindt u in het beursboekje (pdf). Onder andere TomTom, Apollo, Vredenstein en Bosal hebben een eigen stand op de beursvloer.

Netwerkborrel

IAA-bezoekers zijn van harte welkom een bezoek te brengen aan de Holland High-Tech Automotive Suppliers Stand (stand F27, hal 4.1). Op donderdag 17 september vindt in samenwerking met het NBSO Frankfurt en het Consulaat-Generaal Muenchen van 16:00 uur tot 19:00 uur een netwerkborrelplaats. Het moment om diverse Nederlandse deelnemers en Duitse bezoekers te spreken.

Aanmelden voor de bijeenkomst komst kan per email:

E info@automotivenl.com

Meer Informatie

Wilt u meer weten over dit event, en/of heeft u vragen over zakendoen in Zuid-Duitsland, neem dan contact op met het NBSO in Frankfurt:

Michel Versteeg, Managing Director / Chief Representative

Netherlands Business Support Office Frankfurt am Main

Friedrich-Ebert-Anlage 36

60325 Frankfurt am Main

T +49 (0)69 244 333 133

F +49 (0)69 244 333 202

T +49 (0)176 1244 3311

E michel.versteeg@nbso-frankfurt.de

W www.nbso-frankfurt.de

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Bron: Netherlands Business Support Office (NBSO) Frankfurt