Vondelpark Openluchttheater sluit het seizoen smaakvol af met De Vondelparkse Keuken

Persbericht

Amsterdam, 2 september 2015

Vondelpark Openluchttheater sluit het seizoen smaakvol af met ‘De Vondelparkse Keuken’.

Live koken op het podium, interviews, openluchtrestaurant en live-muziek.

Het Vondelpark Openluchttheater staat op 12 en 13 september in het teken van koken en muziek tijdens ‘De Vondelparkse Keuken’. Bezoekers kunnen in het openluchtrestaurant met alle zintuigen proeven van diverse keukens onder het genot van livemuziek en DJ’s.

Samen met Eva Posthuma de Boer (schrijfster en columniste) en verschillende gasten wordt er op het podium van het Openluchttheater live gekookt. Ondertussen vertellen de fijnproevers bestaande uit schrijvers, columnisten en chef-koks over hun passie voor koken. Gasten zijn onder meer Abdelkader Benali, Karin & Harold Hamersma en Jean Beddington. En er wordt gekookt met eerlijke ingrediënten van het seizoen, uit de streek en van De Krat.

Het Openluchttheater wordt omgetoverd tot sfeervol Openluchtrestaurant, omringt door eetstalletjes van De Streekmarkt. De jonge fijnproevers kunnen samen met het Kinderkookkafé gezonde pizza’s bakken.

Het publiek draagt ook bij. Van aardappels schillen tijdens de interviews tot het proeven van de gerechten. Er is een competitie voor wie de lekkerste gehaktbal en het malste stoofvlees maakt. Een vakjury bepaalt wie de beste gerechten heeft gecreëerd.

Natuurlijk is er ook muziek. Wicked Jazz Sounds, Kim Hoorweg & Robin Nolan Trio en DJ Ir. Vendermeulen voorzien de Vondelparkse Keuken van smaakvolle muziek. Op zaterdagavond worden bezoekers uitgenodigd om deel te nemen aan het diner dansant, op muziek van DJ Captain Fisherman’sPants.

Het Vondelpark Openluchttheater is ook tijdens de Vondelparkse Keuken gratis toegankelijk. Deelname aan de wedstrijd ‘Wie maakt de lekkerste…’ verloopt via de website van het Vondelpark Openluchttheater. Ga voor meer informatie naar www.openluchttheater.nl.

Programma:

12 september – De Vondelparkse Keuken | 12.00 – 23.00 uur

13 september – De Vondelparkse Keuken | 12.00 – 19.00 uur

Einde persbericht