Regionale Showband Bv de Vloer in Oranjerie Klok & Peel op 13 september

Publicatiedatum: 07-09-2015

Op zondag 13 september klinkt er weer muziek in de Oranjerie van Museum Klok & Peel in Asten. Die dag verzorgt showband Bv de Vloer daar een concert dat van 14.00 tot 16.00 uur zal duren.

Bv de Vloer is geen leverancier van parket- of tegelvloeren. De afkorting Bv staat voor 'Benen van'. Volledige naam is dus: Benen van de Vloer. En ja, dat kan bij dit grote regionale showorkest uit Zuidoost Brabant. De formatie werd in 1993 in Lierop geboren als The Summer Music Band. Toen speelde het orkest vooral Egerländer.

Maar dat repertoire is al lang vervangen door een veel breder muziekscala. Onder het motto `Let us entertain you' vertolkt Bv de Vloer tegenwoordig herkenbare classics en moderne muziek (soul, latin, pop, rock). Daarbij valt te denken aan het werk van o.a. The Beatles, Anouk, Robbie Williams, Tina Turner en Tom Jones. De muziek wordt met een bezetting van meer dan 20 muzikanten uitgevoerd. Samen staan ze voor energieke optredens.

Voor het bijwonen van het concert gelden de normale entreeprijzen van het museum. Speciale aanbieding is een gezins- of seniorenpas voor 25 euro. Hiermee kunnen ouders of grootouders samen met hun (klein)kinderen tot en met 15 jaar het museum tot het eind van het jaar onbeperkt bezoeken!