Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting bij woning e..


Politie zoekt getuigen van vermoedelijke brandstichting bij woning en bakkerij

Laatste update:
14-09-2015 | 14:23

Ulft - In de nacht van zondag op maandag 14 september is een woning met aangrenzende bakkerij aan de Deken Nijkampstraat in Ulft volledig uitgebrand. De politie houdt er serieus rekening mee dat sprake was van brandstichting en zoekt getuigen.

De eerste meldingen over de brand kwamen vlak na 02.40 uur binnen bij de hulpdiensten, nadat de bewoners van de getroffen woning en omwonenden wakker werden van een harde knal. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet meer voorkomen dat de woning en bakkerij volledig uitbrandden. Ook
diverse voertuigen en woningen in de omgeving liepen schade op door de explosie en/of brand. Er is niemand gewond geraakt.

De bewoners van de uitgebrande woning zijn eerst bij buren en later op het politiebureau opgevangen.

Tips gezocht

Op basis van het eerste onderzoek concludeert de politie dat vermoedelijk sprake geweest is van brandstichting. Van een aantal getuigen heeft de politie op de Deken Nijkampstraat al verklaringen opgenomen.

Heeft ook u iets gezien of gehoord of weet u meer over deze brand, en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

2015449703