Gevolmachtigde Minister van Curacao aanwezig tijdens de opening van het Atelier Neerlandais in Parijs

De Gevolmachtigde Minister van Curacao, mw. Marvelyne Wiels heeft onlangs de opening van het Atelier Neerlandais en de tentoonstelling van UMBRA van Viviane Sassen in Parijs bijgewoond in aanwezigheid van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, mw. Dr. M. Bussemaker en een groot aantal Franse en Nederlandse prominenten uit de cultuur- en creatieve industrie.

Het Atelier Neerlandais is opgericht op initiatief van de Nederlandse ambassade in Frankrijk en is een platform voor Nederlandse creatieve en culturele ondernemers. Tijdens de officiele opening van het Atelier Neerlandais vond de vernissage van de fototentoonstelling UMBRA plaats en konden een veertigtal leden van het AN hun iconische ontwerpen en kunstwerken laten zien tijdens een mini-tentoonstelling.

De Curac,aoenaar David Paulus presenteerde ook zijn ontwerpen tijdens deze mini-tentoonstelling. David Paulus is een jong getalenteerde modeontwerper met een creatief en artistiek gevoel voor mode. Hij studeerde Fashion and Design Support in Arnhem en heeft inmiddels zijn creaties zowel in Nederland als in het buitenland kunnen laten zien o.a. tijdens Amsterdam Fashionweek en de eerste editie van International Fashionweek op Curac,ao.