Data Recovery Nederland branchewinnaar bij De Succesfactor


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150916 -- Rotterdam – DRN BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de data-recoverybranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘DRN BV wordt algemeen als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet haar uitgebreide expertise uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij hoog scoort op klanttevredenheid.’

DRN BV (Data Recovery Nederland) is actief in data-recovery, oftewel het redden c.q. herwinnen van data op harde schijven en andere mediadragers, meestal na mechanische schade, brandschade, waterschade of softwarematige problemen (systeemcrash, virusaanval). Het bedrijf levert een breed scala aan professionele diensten op gebied van dataverlies(preventie), data-recovery en forensisch elektronisch onderzoek. DRN BV begrijpt het belang van snelheid en streeft ernaar elke cliënt binnen zo kort mogelijke tijd weer te voorzien van zijn/haar belangrijke data. Van overheidsinstellingen, multinationals tot aan het MKB en particuliere eindgebruikers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in DRN BV een vooruitstrevende onderneming die continu bezig is om – in samenwerking met partners en klanten – haar producten en diensten verder te verbeteren. ‘DRN investeert volop in de modernste technieken, ook op gebied van SSD-data recovery en virusdetectie en -bestrijding, waarvoor zij een apart team heeft ingesteld.’

Topkwaliteit

De jury prijst behalve de topkwaliteit en snelheid van haar recoverydiensten met name haar grote vakkundigheid, die DRN in staat stelt om bedrijven ook te adviseren op het gebied van systeembeheer (off- en onsite), onderhoud en configuratie. Ook datavernietiging behoort tot het pakket van DRN, evenals het maken van online back-ups.  ‘DRN is klein genoeg om op directieniveau persoonlijke contacten te kunnen opbouwen en onderhouden met alle stakeholders en met partijen die wellicht in de toekomst belangrijk kunnen zijn. Hierin is DRN absoluut erkend de beste speler en heeft zij veel vertrouwen opgebouwd.  Niet voor niets maken tal van gerenommeerde bedrijven gebruik van haar diensten, zoals KLM, Ahold, Mercedes, Philips, ING en vele anderen, die bijna zonder uitzondering uitermate tevreden zijn over DRN’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Overal waar data onherstelbaar verdwenen lijken, biedt DRN uitkomst. Zij profileert zich als een betrouwbare partner voor haar klanten, die zorgt dat hun kostbare data alsnog weer beschikbaar komen. DRN  is altijd op de hoogte van de laatste stand van de techniek, en slaagt erin om in 95% van alle gevallen de verloren gewaande data weer beschikbaar te maken.’

Meer informatie: http://www.datarecoverynederland.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.